Velo
 

Covid-19 maatregelen vanaf 6 november a.s.

Covid-19 maatregelen vanaf 6 november a.s.

Sinds de persconferentie van afgelopen dinsdagavond heeft het Bestuur van VELO Badminton zich gebogen over de vraag hoe we kunnen voldoen aan de gestelde eisen binnen de amateur- & topsport. Uiteraard zullen we de richtlijnen vanuit de overheid hierin opvolgen, maar dit is zeker geen gemakkelijke klus.
We werken dagelijks met vele vrijwilligers binnen de vereniging die de badmintonsport voor onze leden mogelijk maakt – jong en oud. De overheid heeft als nieuwe maatregel dat iedereen die 18 jaar of ouder is en die bij VELO wil trainen, vrijspelen, competitie spelen of komt kijken, een CoronaToegangsBewijs (CTB) moeten kunnen laten zien bij binnenkomst in de hal.

Voor alle speelmomenten binnen VELO Badminton vragen wij een vrijwilliger om bij de ingang van de zaal te staan en de binnenkomende mensen van 18+ te scannen. Dit kan door middel van de app scanner. We hopen op jullie medewerking hiervoor. Zonder geldige CTB helaas geen toegang.
Je kunt je melden als vrijwilliger voor een speelmoment in de week bij secretaris@velo-badminton.nl.

Aangezien we als de VELO Badminton een onderdeel zijn van de OMNI-vereniging SEA VELO hebben we ons dan ook alleen gebogen over de wedstrijden en trainingen van VELO badminton en niet over de kantine en het gehele sportcomplex. Die verantwoordelijkheid ligt elders.

Dat dit een impact gaat hebben is zeker, maar met elkaar gaan we hier het beste van maken.
Samen kunnen we dit!

Het Bestuur van VELO BadmintonLID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!