Velo
 

Clubtoernooi 2016

Clubtoernooi 2016

Ook dit jaar wordt het VELO Badminton Clubtoernooi weer georganiseerd. Dit jaar zal die op zaterdag 18 en zondag 19 juni gespeeld worden in de eigen vertrouwde VELO-hal. Het clubtoernooi is er voor ALLE leden, van piepjong tot stokoud.

 

Seniorleden
De senioren kunnen zich inschrijven in 3 klassen.
De 1e klasse: is bedoeld voor spelers uit de seniorenselectie en de jeugd talentengroep
De 2e klasse: is bedoeld voor spelers uit de jeugdselectie en competitiespelers van de woensdag of vrijdagavond.
De recreanten klasse: is bedoeld voor nieuwe leden, leden die geen competitie spelen en leden die recreantencompetitie spelen. Het clubtoernooi voor de recreanten klasse zal alleen op zondag 19 juni gespeeld worden.
Iedereen is vrij om in een hogere groep in te schrijven.

Jeugdleden
De indeling van de jeugd wordt gedaan door de toernooicommissie in samenwerking met de jeugdtrainers en jeugdbegeleiders. Hierdoor wordt voorkomen dat de jeugd onderling van verschillend niveau zijn. De indeling van de jeugd zal bestaan uit Jeugd 1 en Jeugd 2, maar bij digitale inschrijving kan er ingeschreven worden onder de categorie ‘Jeugd’.

Het clubtoernooi voor de jeugd zal alleen op zaterdag 18 juni gespeeld worden.

Aantal onderdelen en dubbel- en mix partners
Inschrijving is mogelijk in maximaal drie verschillende onderdelen: singel, dubbel of mix. Bij dubbelspelen moet worden ingeschreven in de groep van de partner die in de hoogste groep moet uitkomen. Als je niet over een partner beschikt, maar wel een dubbel wilt spelen, kun je dit bij je inschrijving aangeven door als partner “wanted” op te geven. De toernooicommissie zal dan proberen een geschikte partner te vinden.

Inschrijven
Inschrijven kan via http://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=B6F20D71-A1E4-44DC-A919-5B124D2C7CE5 of stuur een mailtje naar marleen.kuipers@live.nl met daarin je naam, geboortedatum, tel.nr., e-mailadres, naam van je train(st)er, lidnummer, onderdelen (singel/dubbel/mix) + naam van je partner(s).

De inschrijving sluit op zondag 12 juni! Hierna zal er een objectieve loting volgen.

Kosten
Het inschrijfgeld bedraagt €5 per onderdeel.

VELO’ers, schrijf je allemaal in, dan maken we er met z’n allen weer twee topdagen van!

Met sportieve groet,

De toernooicommissie (Joey Muns, Marleen Kuipers en Suzanne Straaijer)LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!