Velo
 

Clinic voor badmintonspelers tijdens Victor Dutch International

Clinic voor badmintonspelers tijdens Victor Dutch International

Dit jaar zal voor de 20ste keer de Victor Dutch International georganiseerd worden. Dit evenement zal plaats vinden vanaf 11 tot en met 14 april. De Victor Dutch International is een populair internationaal toernooi waar topspelers van over heel de wereld aan mee zullen doen. Tijdens dit evenement wordt door VELO Badminton een clinic georganiseerd.

Op vrijdag avond organiseert VELO Badminton een clinic voor enthousiaste badmintonners. Dit zal plaatsvinden op vrijdag 12 april van 17:00-19:00 uur. De kosten hiervoor zijn maar €6,-! Deze clinic is voor iedereen die op badminton zit en graag een keer een leuke training van topspelers wil krijgen. De groep zal in tweeën worden gesplitst op basis van het niveau. Meer informatie daarover volgt later.

Maar de clinic is niet het enige. Je krijgt naast de leuke clinic gratis toegang tot alle dagen van het toernooi (ter waarde van €7,50), een leerzaam werkblad waarmee je samen met de topspelers wedstrijden kan analyseren, en natuurlijk heeeel veel topbadminton!

Ben je enthousiast en wil je de top badmintonspelers van dichtbij meemaken en zelf meedoen met de clinic?

Schrijf je dan snel in voor deze clinic via de onderstaande link:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfVLFyo-tK-KKNrZ…/viewform…

Wil je nog meer informatie? Stuur dan een mailtje naar: activiteitencommissie@velo-badminton.nl.

Met vriendelijke groeten,

De activiteitencommissie van VELO Badminton

Tomas, Marleen, Susanne, Mila & VedaLID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!