Velo
 

Bestel online via ‘Sponsorkliks’ en steun VELO Badminton

Bestel online via ‘Sponsorkliks’ en steun VELO Badminton

De VELO-hal is al een tijdje dicht en we moeten de club, de trainingen en de gezelligheid nu al heel lang missen! Hier hebben we allemaal last van, en de club zelf natuurlijk ook.
Daarom vragen we jullie om VELO Badminton te sponsoren via ‘Sponsorkliks’. Het is heel makkelijk en kan tegelijkertijd VELO Badminton heel veel opleveren! Van elke aankoop die jij via Sponsorkliks bij een willekeurige webwinkel doet, gaat er een gedeelte naar de club. Dit kost jou niks extra’s! En voor VELO geldt: alle beetje helpen.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=11755

De bovenstaande link brengt jullie naar de VELO Badminton pagina op Sponsorkliks waar alle uitleg over het gebruik van de website te vinden is. Er staat ook een uitleg om het in je browser te zetten, zodat het sponseren automatisch gaat! Alle grote online winkels, zoals Bol.com, Coolblue, Booking.com, Media Markt, Blokker, V&D, en vele andere winkels doen mee. Eventuele kortingscodes of acties blijven gewoon geldig. Als je dus van plan bent om iets online te bestellen, doe het dan via deze link. De link kan ook gedeeld worden met vrienden en familie om het maximale eruit te halen.

Alvast bedankt!LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!