Velo
 

Amor GS BC geen partij voor Le Credit Sportif VELO

Amor GS BC geen partij voor Le Credit Sportif VELO

Vanuit het noorden reisde Le Credit Sportif VELO met veel punten weer huiswaarts. Het goede gevoel van vorige week door winst tegen DKC, werd voortgezet in een wedstrijd die bij alle partijen in 2 games werd beslist. Door pas echte weerstand van Amor in de laatste partij ging er een punt naar de thuis-spelende ploeg: 1-7 winst voor Le Credit Sportif VELO.

De heren-, en damesdubbel speelden stabiel en degelijk. Duo Jim Middelburg en Nick Fransman en duo Milou Lugters en Myke Halkema hadden geen moeite met de tegenstanders.

In de singels pakte VELO ook alle punten. Simone Hermsen stond erg goed te spelen en kwam niet in gevaar. Ruben Kweekel moest erg inkomen, maar kwam knap terug van een achterstand. Bij Fredrika Lagerstedt werd het in de tweede game nog spannend, maar wist uiteindelijk op voorsprong komen en daarmee een derde set te voorkomen. Nick Fransman won zijn partij gemakkelijk in twee sets.

Ook Jim en Myke konden hun gemengddubbel makkelijk naar zich toe trekken. Het venijn zat hem echter in de staart. Ruben en Milou konden in hun gemengddubbel geen vat krijgen op Marco de Jager en Bianca Oosterhaven. Ze kenden moeite met de servicesituatie van de tegenstander en speelden minder solide dan verwacht. Dat punt pakte Amor.

Zondag 27 september speelt Le Credit Sportif VELO de thuiswedstrijd om 14:00 uur tegen Decorette BC Amersfoort in de VELO-hal.

 

 LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!