Velo
 

Adidas nieuwe sponsor Dutch International

Adidas nieuwe sponsor Dutch International

Met ingang van het seizoen 2019/2020 heeft Le Credit Sportif VELO Badminton een nieuw sportmerk aan zich verbonden: adidas. Jarenlang heeft VELO Badminton met VICTOR samengewerkt, maar de vereniging heeft gekozen voor een nieuwe samenwerking met adidas.

Het wereldwijd bekende sportmerk behoeft geen introductie, maar sinds een paar jaar is adidas ook steeds meer in de badmintonwereld te vinden. Adidas is een professioneel en kwalitatief goed merk en verzorgt vanaf dit seizoen de kleding en shuttles van VELO Badminton.

Daarnaast zullen niet alleen de competitieteams van Le Credit Sportif VELO gaan spelen in het merk met de drie iconische strepen, ook wordt adidas de hoofdsponsor van het jaarlijks terugkerende internationale toernooi dat in de VELO-hal gehouden wordt. Tijdens de adidas Dutch International 2020 verzorgt adidas onder andere de wedstrijdshuttles, banners en kleding voor de vrijwilligers van het toernooi.

VELO Badminton en de toernooicommissie zijn erg verheugd dat adidas zich verbindt aan de Dutch International en kijkt uit naar de samenwerking voor en tijdens het toernooi. De adidas Dutch International 2020 vindt plaats van woensdag 8-4-2020 t/m zaterdag 11-4-2020 in de VELO-hal in Wateringen. Kijk voor meer informatie op www.dutch-international.nl of www.facebook.com/dutchintveloLID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!