Velo
 

Aankondiging carwash-dag VELO Badminton

Aankondiging carwash-dag VELO Badminton

Op zaterdag 18 mei organiseert VELO Badminton een eerste Carwash-dag! De bedoeling van die dag is dat door verschillende leden van VELO Badminton auto’s worden gewassen. Voor het wassen van de auto’s betalen de eigenaren van de auto’s een kleine vergoeding. De opbrengst van de dag gaat dan naar VELO Badminton en daarvan kunnen volgend seizoen weer leuke activiteiten georganiseerd worden.

Het zou leuk zijn als recreanten, senioren en jeugdleden mee doen met deze actie. We hebben jullie allemaal hard nodig! De actie begint om 10.00 uur ’s ochtends en duurt tot 13.00 uur ’s middags. We gaan er met zijn allen een leuke ochtend van proberen te maken met gezelligheid, muziek en wat te eten en drinken. Let op: de carwash-dag is exclusief lunch.

Om 14.00 uur die dag starten overigens de wedstrijden van de jeugdcompetitie in de VELO-hal, dus misschien is het ook leuk om na het wassen van de auto’s te gaan kijken naar de jeugdleden die strijden voor de winst!

Wil jij op zaterdag 18 mei meehelpen met het wassen van auto’s? Geef je dan op door een mailtje te sturen naar pr.sponsoring.comm@velo-badminton.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk donderdag 9 mei.

Nog even in het kort:

  • Wat: Auto’s wassen
  • Waar: Parkeerterrein VELO
  • Wanneer: zaterdag 18 mei 2019, 10.00 uur – 13.00 uur

We hopen dat jullie er met ons een gezellige actie van willen maken!

Met sportieve groetjes,

De commissie PR, sponsoring en communicatie

pr.sponsoring.comm@velo-badminton.nlLID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!