Velo
 

19e Internationale Badmintontoernooi in Wateringen

19e Internationale Badmintontoernooi in Wateringen

Van donderdag 12 t/m zondag 15 april vindt in de VELO-hal in Wateringen het Victor Dutch International plaats.

Vier dagen met internationaal top badminton in een gezellige intieme sfeer, waar spelers en coaches op de tribune tussen de supporters zitten.

Met 34 verschillende deelnemende nationaliteiten en meer dan 250 spelers wordt een hoog niveau badminton verwacht.
De badmintonners zijn afkomstig uit alle windstreken van de wereld, waaronder de USA, Mexico, Maleisië, Indonesië en Israël.
De meeste inschrijvingen zijn afkomstig van Denemarken, die met een equipe van 45 spelers komen. Maar van landen als India en Engeland doen ook meer dan 25 spelers mee!

We zijn verheugd dat er dit jaar ook 19 Nederlandse spelers participeren en benieuwd of zij weerstand kunnen bieden aan het internationale geweld.
Kanshebbers zijn enkele finalisten van de Nederlands Kampioenschappen, Gayle Mahulette, Soraya de Visch Eibergen, Nick Fransman, Iris Tabeling, Deborah Jille en Imke van der Aar..
Verrassingen kunnen komen van de thuisspelende Veda en Mila Diemel, Susanne Zwinkels, Dorien Lups en Myke Halkema van Le Credit Sportif VELO.

Benieuwd naar wie dit jaar nog meer deelnemen? Bezoek dan onze website http://www.dutch-international.nl/ en houd Facebook en Twitter in de gaten!

Het is deze dagen mogelijk om alle wedstrijden te volgen via livestream, maar natuurlijk is het leuker om de sfeer te proeven en de spanning te voelen in de VELO-hal onder het genot van een hapje en een drankje.
Mis het spektakel niet, zet dit evenement in je agenda en kom kijken. Je bent van harte welkom in Wateringen!”

Paul de Graaf
Toernooidirecteur Victor Dutch InternationalLID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!